Fulltime & Parttime

Zelfstandig werkend kok

Locatie  Tante Sjaan Vierhouten

Tijd  18 – 40 uur

 

  • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.200,- euro (All-in) (o.b.v. 40 uur)
  • Een goede werk/ privébalans, vaste vrije dagen bespreekbaar
  • Volop groeikansen binnen Esto Horeca, de overkoepelende horeca-organisatie van Tante Sjaan
2
3

Benieuwd wat je per uur gaat verdienen?

Salaris per leeftijd:

  • 21 jaar € 16,00 per uur
  • 20 jaar € 14,50 per uur
  • 19 jaar € 13,00 per uur
  • 18 jaar € 11,50 per uur
  • 17 jaar € 10,00 per uur
  • 16 jaar € 8,00 per uur

Wat bieden wij jou!

Bij Tante Sjaan rollen we niet alleen de rode loper uit voor onze gewaardeerde gasten, maar ook voor ons toegewijde personeel. Sluit je aan bij ons team en ervaar de luxe van een werkplek waar succes en welzijn hand in hand gaan!

25 Vakantie- of verlofdagen

Welverdiende vakantie na al dat harde werken

Maandelijkse fooien

Een blijk van waardering om je extra te laten glimlachen

20% Personeelskorting

Voor jou en twee vrienden

Professionele ontwikkeling

Doorgroeimogelijkheden tot Chef-Kok

Bedrijfsscooter (optie)

Nooit meer een reden om te laat te komen

Uitzicht op een vast contract

Jouw inzet wordt beloond met een stabiele en veelbelovende toekomst

Pensioenregeling

Horeca & Catering pensioenfonds voor je oude dag

Geweldig Kerstpakket

Culinaire verwennerijen samengesteld om je vingers bij af te likken.

Flexibele en fijne werktijden

Geniet van de vrijheid, zodat werk naadloos in jouw leven past

Knallend personeelsfeest

Elk jaar pakken wij groots uit om onze succes samen te vieren!

Kennis en vaardigheden

Til jouw ervaring naar nieuwe hoogten met erkende Horecatrainingen

Wat ga jij doen?

Als souschef c.q. zelfstandig werkend kok begrijp jij de kunst van het creëren van kwalitatief hoogstaande en smaakvolle gerechten. Onze herberg, gelegen in vierhouten, staat bekend om zijn gevarieerde menukaart, Veluwse gezelligheid en gastvrijheid.

Als Zelfstandig Werkend Kok heb je de verantwoordelijkheid voor het bereiden van gerechten volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen en recepturen. Hierbij werk je nauw samen met het keukenteam om een soepele en efficiënte keukenoperatie te waarborgen.

Werken bij een familie bedrijf

Waar zijn wij naar opzoek?

2
3
Aantoonbare ervaring in de horeca en/of catering

Je bent in het bezit van een koksdiploma en toon je culinaire meesterschap in ons team. Jouw ervaring in horeca/catering is essentieel.

2
3
Kennis van en ervaring met de HACCP-richtlijnen (gewenst)

We zoeken enthousiaste teamleden met kennis van HACCP-richtlijnen. Draag bij aan voedselveiligheid en sluit je aan bij ons team.

2
3
Sociale hygiëne (gewenst)

Wij zoeken teamleden met kennis van sociale hygiëne in de horeca. Garandeer een gastvrije omgeving en draag bij aan een positieve ervaring voor onze gasten. Doe mee!

2
3
Minimaal 21 jaar

We zoeken een enthousiast teamlid vanaf 21 jaar. Voeg je bij ons team en breng je energie en passie in om de gastbeleving te verbeteren. Solliciteer nu!

Werken op verschillende locaties

Het is ook mogelijk om bij de verschillende ESTO Horeca locaties te werken. Voor de afwisseling en variatie in Hattem, Nunspeet of Heerde. Natuurlijk is dit niet verplicht. Wij passen ons aan, naar jouw voorkeur. Jouw ideale werkschema begint hier!

Waarom werken bij Tante Sjaan?

Een fijne werkplek voor iedereen

Anissa

Gezellige collega's

Jos

Een leuke baan in de buurt

Daphne

Klaar om aan de slag te gaan?

Stuur ons jouw sollicitatie!

"Hands on mentaliteit"
Niet afwachten maar doen